-
MOLLER'S Tran Norweski Owocowy Płyn 250 ml
Najwyższej jakości i czystości tran otrzymywany z dorsza. Stanowi uzupełnienie codziennej diety w kwasy tłuszczowe omega-3 oraz witaminy potrzebne dla zdrowia.
Wysyłka w ciągu | 1-2 dni |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność | Produkt dostępny 3 szt. |
Kod kreskowy | 7070866024291 |
EAN | 7070866024291 |
Wysyłka dla kosmetyków 2-3 dni
Moller's Tran Norweski o aromacie owocowym 250 ml
Möller’s Tran Norweski to bardzo wysokiej jakości i czystości tran otrzymywany z dorsza. Stanowi uzupełnienie codziennej diety w kwasy tłuszczowe omega-3 oraz witaminy potrzebne dla zdrowia. Formuła zawiera zwiększoną ilość witaminy D3.
-
Kwasy omega-3 przyczyniają się do wspomagania funkcjonowania mózgu, pomagają utrzymać prawidłowe widzenie oraz wspierają pracę serca.
-
Witamina D pobudza absorpcję wapnia w organizmie, sprzyjając budowie mocnych kości, a także wspomaga odporność.
-
Witamina A odgrywa kluczową rolę w procesie widzenia oraz odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie systemu odpornościowego.
-
Witamina E pełni funkcję przeciwutleniacza.
Zalecane dzienna porcja do spożycia: dzieci powyżej 3 roku życia i dorośli – 5 ml.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Uzupełnienie diety w witaminę A, D i E oraz kwasy omega-3 (DHA i EPA).
Zalecane dzienna porcja do spożycia: dzieci powyżej 3 roku życia i dorośli – 5 ml.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Przyjmowanie innych preparatów z witaminami A i D przez kobiety w ciąży i dzieci należy skonsultować z lekarzem.
Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważona dieta i zdrowy tryb życia są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka.
Po otwarciu butelkę przechowywać w lodówce nie dłużej niż 3 miesiące.
Suplement należy przechowywać w sposób niedostępny dla dzieci.
Olej z wątroby dorsza, naturalny aromat, octan DL-alfa-tokoferylu (wit.E), przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli).
Skład (w 5 ml) | |
---|---|
Kwasy tłuszczowe omega-3 | 1,2 g |
– kwas eikozapentaenowy (EPA) | 0,4 g |
– kwas dokozaheksaenowy (DHA) | 0,6 g |
Witamina D | 15 µg = 600 IU (300%*) |
Witamina A | 250 µg (31%*) |
Witamina E | 3 mg (25%) |
* % referencyjnej wartości spożycia